GRUNDUTBILDNING

Lashlift - Browlift 

En dagars intensivkurs - Teori och praktik inkluderat

Utbildningens uppägg

Vad kul att du är intresserad av att utbilda dig hos mig! Låt mig få berätta lite mer om vad du faktist kommer få lära dig!

Inom Lash och Browlift så kommer vi att jobba med märket som heter 

🌱ELLEEBANA🌱 

När jag fick frågan om att börja utbilda och bli global lärare för Elleebana Sverige och Region Norrland så höll jag på att tappa hakan! Det var så stort för mig att bli uppmärksammad att mitt jobb är bra och att dom tror på mig! Det var så himla värdefullt för mig och för mig var det en självklarhet som jag ville göra. Elleebanas tankesätt när det kommer till kunskap och  nya innovativa produkter är precis det jag strävat efter i alla dessa år!  Det är därför det känns så rätt för mig 🌸

Elleebanas produkter är helt:

🌱Veganska 

🌸Ej Djurtestade 

⭐️Parabenfria 

💥Latexfria

Jag har länge drömt om att få utbilda och få sprida min kunskap vidare och hjälpa andra med det som jag lärt mig med årens gång. Förutom att du får lära dig vad en Lashlift eller Browlift är så kommer du också ha sjukt roligt under utbildningen med mycket skratt och underbara stunder fylld med kärlek! 


Viktig information

Elleebanas One Shot Lashlift är inte vegansk då vätskorna innheåller Lanolin. Lanolin är ett vax som finns naturligt i fårull. Man utvinner det ut fårullet när man väll trimmar fåren och på så sett så tar inte djuret någon skada💞 Alla Profusion vätskorna är dock HELT veganska 🌱🌱

Vad kommer du få lära dig under kursen? 

Gundläggande Teori

Under och efter kursen hos mig kommer du ha all kunskap om huden och den grundläggande teroertiska kunskaperna för att kunna utföra en behandling

Kemilära 

Under kursen kommer vi gå igenom allt som rör rör vätskorna som vi jobbar med, hur vi skyddar oss från dom på ett korrekt sätt samt vad dom aktiva ingridienserna är och vad dom har för funktion.

Pigmentlära

Du kommer få lära dig hur man väljer pigment utifrån vad kunden vill ha men också hur du får fram dom perfekta nyanserna på bryn eller fransfärg!

Regler för hygien

Du kommer för lära dig hur du utför en behandling på det mest hygienaste sätt man kan utföra. Vi kommer täcka alla moment så som kontraindikationer men också olika senarion så att du som utövare kommer känna dig helt trygg i din roll! 

Formning av bryn 

Du komemr få lära dig hur du tar fram den perfekta formen efter varje kunds ansikte.


Praktisk Övning

Under utbildningen så kommer du också att få öva på  modeller under min observation. Vi kommer tillsammans gå igenom alla steg under en behandling och jag kommer även att visa först hur en behandling går till 

Du kommer även få lära dig en massa andra saker under kursen utöver ovannämna saker - Här har vi endast exempel på några av alla saker du kommer få lära dig! 

Startkitt -Lashlift

I ditt startkitt kommer du hitta produkter i full stolek som har ett värde på mer än 2000kr och räcker till 30 behandlingar !!!


LÄRARE: Jonathan Krona 

KURSENS LÄNGD: 1 dagar ( Fysisk Kurs)

DATUM:

20 Juni ( En ledig plats ) 

28 Juli  - ( En ledig plats )  

17 Augusti ( En ledig plats ) 

 

PRISER FÖR UTBILDNING: 

🌱LASHLIFT ONE SHOT - 5995KR INK MOMS & STARTKITT

🌱PROFUSION LASHLIFT - 5995KR INK MOMS & STARTKITT

🌱PROFUSION BROWLIFT - 5995KR INK MOMS & STARTKITT 


💥PROFUSION KOMBO LASHLIFT &BROWLIFT - 8995KR INK MOMS &STARTKITT💥💥

Vill du hälre gå utbildningarna Online?

Då har du utbildningarna till ett lite bättre pris än ovan! 

🌱LASHLIFT ONE SHOT - 4995KR INK MOMS & STARTKITT

🌱PROFUSION LASHLIFT - 4995KR INK MOMS & STARTKITT

🌱PROFUSION BROWLIFT - 4995KR INK MOMS & STARTKITT


💥PROFUSION KOMBO LASHLIFT &BROWLIFT - 7995KR INK MOMS &STARTKITT💥💥


Vi erbjuder denna kurs med över 25 års erfarenhet av att erbjuda frans- och bryntjänster. Elleebana Lash Lift-behandlingen är en av de snabbaste och mest avancerade på marknaden.


Observera att teori delen på online kursen hålls på endast engelska utan undertext tillgänglig!

Inskrivning

Efter bekräftelse av betalningen kommer vårt team direkt påbörja arbetet med din Elleebana  online resa!
Vårt leveransteam kommer att skicka dig ett startpaket som kommer att innehålla din produkt och manual enligt kursinkluderingarna ovan och du kommer sedan att få tillgång till Elleebana Excellence Academy Online Educational Platform.


Början av din kurs

I ett försök att leverera onlineutbildning i världsklass av högsta standard kommer du att delta i två separata Skype/Zoom-sessioner. För den första sessionen ber vi dig att planera in ca 30 minuter – 1 timmes tidsram. Vi kommer att introducera dig till din instrumentpanel och de omfattande inlärningsmodulerna, så att vi kan se till att du har en utmärkt förståelse för kraven för att slutföra programmet.

I modulerna hittar du en blandning av teoriinnehåll och fördjupande videohandledningar i en lättanvänd online-inlärningsmiljö (Observera att onlinematerialet är på ENGELSKA).
Du kommer att behöva genomföra ett onlineprov under hela kursen och när du är klar kommer du att behöva skicka in före- och efterbilder (inom 3 månader) som en del av din bedömningsprocess.


Slutförande av kursen
När du har slutfört bedömningsfasen av din kurs kommer vi att utfärda ditt intyg om att du är klar! HURRA!!


Modeller:

Du kommer att behöva modeller att utföra dina behandlingar på, ta bilder och skicka in till din tränare för bedömning för att få ditt certifikat.Klicka här för att se kontraindikationerna


Vi erbjuder denna kurs med över 25 års erfarenhet av att erbjuda frans- och bryntjänster. Elleebana Lash Lift-behandlingen är en av de snabbaste och mest avancerade på marknaden.

ANMÄLAN


Du anmäler dig genom att skicka ett mail till info@studiokrona.com men dina uppgifter samt vilket datum du önskar att gå utbildning. Om du är en av de första på det datumet får du ett mail om att det finns en plats för dig. När du blivit tilldelad en plats i en grupp så kommer du få en faktura på en deposition som ligger på 2000kr ink moms när du bokat utbildning på plats hos mig. 


- Resterande belopp ska vara inbetalt senast 14 dagar innan kursstart - 


Vill du istället gå utbildningen digitalt så finns finansierings möjligheter via Svea Ekonomi


AVBOKNINGSPOLICY

Avbokning av kursen sker senast 2 veckor innan kursstart. Därefter är kursen bindande då starkitten beställs hem till alla anmälda. Blir du sjuk infrör utbildnignen så kommer du evt att kunna erbjudast plats på nästa utbildningsdag vid uppvisande av ett läkarintyg. Väljer du där efter att inte delta på den utbildningen som du blivit tilldelad på så utgår din plats.   





Finnansieringsmöjligheter finns tillgängligt för dig som vill finnansiera din utbildning

Kontakta mig via mail för vidare information - Info@studiokrona.com 

Är du redo för en ny utmaning?