Kurser och  Utbildningar

Grundutbildning


Vad kul att du är intresserad av att utbilda dig hos mig! Låt mig få berätta nedan lite kort om vad du faktist kommer få lära dig!

Jag har länge drömt om att få utbilda och få sprida min kunskap vidare och hjälpa andra med det som jag lärt mig med årens gång.

Förutom att du får lära dig vad en stadig grund är i en utbildning  så kommer du också ha sjukt roligt under utbildningen och komma där ifrån med mycket kunskap och tricks 

Grundutbildning - Powder Brows


Denna utbildning riktar sig till dig som vill börja jobba med just Powder Brows. Det spelar ingen roll om hur vida du har jobbat med kosmetisk tatuering sen innan eller om du är helt ny inom området. Har du jobbat med bryn sendan tidigare och har en kännsla för estetik så är det en fördel! 

I Grundutbildningen får du grundläggande teoretiska kunskaper, maskinutbildning, färglära, hygien, praktisk övning, eftervård och en massa mer! 


Utbildningen varvas med teori och praktisk övning under observation av mig som lärare. 


Läs mer och boka in din kursplats nedan

Grundutbildning - Lashlift-Browlift


Denna grundutbildning är till för dig som vill lära dig jobba med Lashlift och Browlift. Lashlift och Browlift har på senaste tiden ökat bland kunderna och efterfrågan blir bara större och större. 


Jag är certifierad via Elleebana som en av deras Globala lärare här i Sverige och har även hand om hela Norrland. 

I Grundutbildningen får du grundläggande teoretiska kunskaper, Anatomisk lära,  färglära, hygien, praktisk övning, eftervård och en massa mer! 


Utbildningen varvas med teori och praktisk övning under observation av mig som lärare.  


Utbildningen kan både hållas på Engelska och Svenska 


Läs mer om utbildningen under fliken nedan! 

Let's work together!

Hör av din för mer information eller frågor angående kurserna ovan