Mina behandlingar

Nedan kan du läsa mer om mina behandlingar på studion som jag utför. 

Kosmetisk Tatuering


Hos mig kan du utföra Kosmetisk Tatuering för Bryn i alla dess tekniker. Jag jobbar med teknikerna Powder Brows, Latin Brows men även Machine Strokes. Samtliga tekniker utförs med hjälp av Maskin som är ett skonsammare val för dig som kund kontra ett microblading verktyg. Med Maskin kan vi utföra behandlingen Oberoende av om du har torr, oljig eller normal hudtyp. Du får även en längre hållbarhet på brynenLashlift & Browlift


Lashlift och Browlift är en behandling som jag har väldigt stor passion för med tanke på att det är en av dom behandlingarna som jag utfört längst. Jag jobbar med märket som heter Elleebana där jag även är certifierad global lärare och utbildar inom! Elleebanas produkter gör verkligen att vi får dom resultat som vi önskar på ett otroligt skonsamt sett.  


Är du istället sugen på att utbilda dig? 

Läs mer här! Skärmavbild 2024-05-02 kl. 13.52.10
Skärmavbild 2024-05-02 kl. 13.53.44

Öron och Näshåltagning

Studex System75 är det skonsammaste öronhåltagnings-system som finns på marknaden, speciell teknologi, kontrollerad och tillverkad för att skydda barnets öron. Tyst håltagning och nästintill smärtfritt, men bäst av allt : allergivänligt med säker och snabb läkningstid.


Studex® garanterar skonsammare, säker och steril håltagning.

Våra system möter eller överträffar EU-standard och FDA-föreskrifter (U.S. Food & Drug Administration).  

Piercingar jag utför:

Standard / Upper lobe - Helix - Forward Helix - Conch - Flat - Näsa (Näsvinge) 


Bryn - Plockning och Färgning

Jag erbjuder en bred variation av både plockningsmetoder så som traditionell med pincett, vaxning och trådning. Allt baserat på vad du som kund efter frågar.


Det finns även ett rikligt utbud av bryn och frans-färg baserat på vad du som kund önskar för resultat samt hur länge du vill att färgen ska hålla. Utifrån din önskemål och visioner så kommer jag som utövare att ta fram en behandling som jag vet kommer passa dig och dina förväntningar! 


Resultat av reducering av ärr efter två behandlingar med 6v mellanrum 

Plasma Pen Plaxel

Plasma pen plaxel har en spets som konverterar ström till en elektrostatisk impuls. När spetsen kommer nära huden skapas en syre-kväve mix som avger ev blixt av plasmaljus. Det öppnas en mikrokanal och värmen frän plasmablixten gör att överflödig vätska ångas ut urhuden, vilket resulterar i en omedelbar åtstramning.


Den ytliga "skadan" som uppstårstimulerar hudens förnyelse av fibroblaster, som är en viktig del av hudens självläkning ochkollagenproduktion. 

Antalet behandlingar varierar för att få önskat resultat - Kontakta mig för uppskattning av antal behandlingar 


Behandlingar som du kan utföra med  Plasma Pen Plaxel

- Borttagning av födelsemärken 

- Ögonlock & Ögonbrynslyft (Populärt) 

- Reducering av ärr

Och många fler behandlingar...

Naglar - Akryl och Gelé

Till mig kan du komma ifall du vill utföra någon form av nagelbehandling. Jag jobbar med allt från manikyr till förstärkning och förlängning i både Akryl och Gelé. 


Det som märker mig och mina naglar som jag gör är att jag älskar utmaningar, färg och dom fina samtalen med er kunder! Hos mig får du en bra hållbarhet på naglarna förutsatt att du oljar naglarna dagligen och tar hand om dom!  


Jag säger aldrig ''Nej'' till färg, glitter och glamour och har du en ideé så hjälper jag dig förverkliga den! 


Skärmavbild 2024-07-02 kl. 00.14.25
Skärmavbild 2024-07-02 kl. 00.13.25
Skärmavbild 2024-07-02 kl. 00.13.43
Skärmavbild 2024-07-02 kl. 00.14.48
Skärmavbild 2024-07-02 kl. 00.15.00

Algneedling 🌱

3 miljoner mikrokanaler på endast 5 min! Jämfört med klassisk microneedling som skapar ca 1 miljon mikrokanaler under 1h behandling


Biomicroneedling helt utan nålar - helt utan smärta och blod. Vi är först ut på svensk marknad med denna nyhet. Microneedling tog just nästa steg i sin utveckling. EN HELT NY REVOLUTION Svampspiklar är en slags kiselhaltig biomikronål som utvinns ur sötvattensvampen. Det stimulerar hudens både epidermis och dermis. Det kan ses som pulver för blotta ögat och som en vass stavkristall under mikroskopet. Kan precis som klassisk microneedling användas för behandling av: Acne & ärr, Pigmentering, Solskador, förstorade porer/ fet hy, ojämn hudton, hormonella pigmenteringar och sist men inte minst rynkor/ fina linjer! 


Denna ansiktsbehandling är min kraftfullaste och mest resultatinriktade behandlingar 🌱 Den är galet bra !!


Inte slut än

Du hittar mer behandlingar på min bokadirekt sida som du kommer till via knappen nedan! Tyvärr fick jag inte med varje behandling listad här men på bokadirekt finns en liten beskrivning under respektive tjänst som du kan läsa mer om!

Osäker? Kontakta mig nedan!