På denhär sidan har jag samlat dom vanligaste frågorna och svaren som jag som utövare får svar på dagligen. Kika igenom och se ifall du hittar svaret på din fråga här! 


Om du mot förmodan inte skulle göra det så tveka inte att kontakta mig!

'' Gör det ont att tatuera ögonbrynen? ''


Det korta svaret är: Nej 

Självklart är det individuellt och det finns saker som du kan undvika som kan göra så att en behandling känns mindre än vanligtvis, bland annat att inte utföra behandling under din menstruation då kroppen blir extra kännslig. Samma gäller om du har druckit Kaffe, Té eller fått i dig någon form av koffein. 

 '' Hur väljer du rätt pigment? ''


Det som är bra att veta är att det är vi tillsammans som tar fram pigment. Jag kommer rekommendera dig olika pigment beroende på hur din levnads stil är, hur du sminkar dig till vardags samt också ta hänsyn till vad du faktist efterfrågar. Man får också ha i beaktning att pigmenten bleknar 30-40% under läkningen. Därför kommer jag heller inte rekommendera ett pigment där risken finns att det läker bort från huden pga att det är för ljust. 

'' Jag har varit på en konsultation hos någon annan, måste jag fortfarande komma in på en konsultation? ''


Korta svaret är: Ja 

Jag vet tyvärr inte vad du och den andra personen har pratat om under konsultationen, jag vet isåfall inte vad dina förväntningar är på besöket. Konsultationen är till för din trygghet för att du ska få chansen att ställa dina frågor. Alla vi som jobbar med kosmetisk tatuering jobbar med olika tekniker och därför krävs i dem flesta fallen en konsultation.

'' Hur länge tar en behandling? ''


Beroende på vilken teknik du väljer så tar det olika länge. Men du kan räkna med allt ifrån 2h till 3,5h. Jag avlägger alltid lite mer tid för mina behandlingar just för att jag ska kunna göra den där lilla extra toutchen på slutet och inte behöva stressa iväg till nästa kund.

Kosmetiska tatueringar

Latin brows

En behandling där vi lägger strån i början av brynet för att sedan övergå till skuggning. Vi skapar en naturlig början av brynet medans resten av kroppen på brynet får den mer sminkade effektenPowder Brows

 En behandling där vi får fram powder brows genom att gradvis jobba fram en skuggning med olika nyanser i brynet för att gå en ombre effekt.  Ljusare längre fram och mörkare längre ut.Dags att boka?

Är du osäker? 


Kom in på en konsultation, låt oss prata med varandra och bolla lite ideér!