GRUNDUTBILDNING

POWDER BROWS 

Två dagars intensivkurs - Teori och praktik inkluderat

Kosmetisk Tatuering

Vad kul att du är intresserad av att utbilda dig hos mig! Låt mig få berätta lite mer om vad du faktist kommer få lära dig!

Jag är inte märkes bunden när det kommer till utbildningar inom kosmetisk tatuering vilket gör att jag kan plocka fram och utbilda i dom bästa produkterna på marknaden och hålla utbildningen helt transparent och genuin.


Jag har länge drömt om att få utbilda och få sprida min kunskap vidare och hjälpa andra med det som jag lärt mig med årens gång. Förutom att du får lära dig vad en kosmetisk tatuerning är så kommer du också ha sjukt roligt under utbildningen.

Vad kommer du få lära dig under kursen? 

Gundläggande Teori

Under och efter kursen hos mig kommer du ha all kunskap om huden och den grundläggande teroertiska kunskaperna för att kunna utföra en behandling

Maskin och Nål 

Under kursen kommer vi gå igenom allt som rör maskinen och vilka inställningar du kör på respektive kund. Vi kommer prata om olika konfigruationer rörande maskinen och nålarna. 

Pigmentlära

Du kommer få lära dig hur man väljer pigment utifrån vad kunden vill ha men även hur man färgkorrigerar en gammal tatuering som kanske en kund vill göra om.

Regler för hygienlokal

Vad kräver kommunen för att du ska få bedriva din verksamhet? Jo det kommer du få lära dig under utbildningen. 

Formning av bryn 

Du komemr få lära dig hur du tar fram den perfekta formen efter varje kunds ansikte.


Praktisk Övning

Under utbildningen så kommer du också att få öva på latex och modeller under min observation. Vi kommer tillsammans gå igenom alla steg under en behandling. 

Du kommer även få lära dig en massa andra saker under kursen utöver 

Startkitt - Powderbrows

5 st pigment (Basic) 

1 x Brynkompass 

15 x Färgkoppar 

2 x Markeringspennor 

100 x Microtopps 

3 x Latexmatta 

50 x Eftervårdande (Vaselin) 

1 x anteckningsblock 

1 x Penna 


LÄRARE: Jonathan Krona 

KURSENS LÄNGD: 2 dagar 

DATUM: Vid efterfrågan

ONLINE SUPPORT EFTER AVSLUTAD UTBILDNING - 6 MÅNADER


PRIS: 27.000kr ex moms ink startkitt utan maskin 

Tillval: En extra kursdag för Machine Stroke (2+1 dagar)


Väljer du att boka in utbildningen med maskin så får du med två paket med tatueringsnålar

Defender Vector (Trådlös maskin ) + 9000:- ex moms (FAVORIT)Efter kursdagarna hos mig så kommer du få uppgifter som du som elev måste skicka in till mig. När du är klar med alla nivåer och uppgifter är det dags att avlägga ett teoretiskt prov.


Uppgifterna och det teoretiska provet är obligatoriska att göra för att få certifikat. Detta för att jag ställer höga krav på mina elever kring säkerhet, kunskap och kännedom. Uppgifterna och teoriprovet ska vara avlagt senast sex månader efter att kursen har slutförts.  


När du avlagt det teoretiska provet och blivit godkänd är du fullt utbildad och diplomerad kosmetisk tatuerare inom Powder Brows (Och Machine Strokes vid tillval) 


Väljer du att gå utbildning utan maskin så får du låna min maskin under dagarna på skolan men behöver sen köpa en egen maskin. 


Jag rekomenderar alla mina elever att köpa maskin i kombination när man bokar kursen just för att det är maskinerna ovan som vi kommer att jobba och utgå ifrån när det kommer till inställningar, nålkonfigruationer och arbete på modell. 


Vad säger kunderna som varit hos mig? 

Mira K


Så nöjd men mina perfekt bryn!


Mira K

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jennifer P


Lyhörd , väldigt noggrann , trevlig och mysig lokal , fick precis det resultatet jag var ute efter , finns inget mer att säga än att jag har världens finaste bryn . Bästa bästa 🌟


Jennifer P

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Golbarg S


Great job and great personality Loved it 💖💖


Golbarg S

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ANMÄLAN


Du anmäler dig genom att skicka ett mail till info@studiokrona.com men dina uppgifter samt vilket datum du önskar att gå utbildning. Om du är en av de första på det datumet får du ett mail om att det finns en plats för dig. När du blivit tilldelad en plats i en grupp skickas en deposition på 5000kr ink moms som säkrar din plats för utbildningen. Resterande belopp ska vara betalt senast 2 veckor innan kursstart.


AVBOKNINGSPOLICY

Avbokning av kursen sker senast 2 veckor innan kursstart. Därefter är kursen bindande då starkitten beställs hem till alla anmälda. 


Anmälningsavgiften återbetalsa inte. Finnansieringsmöjligheter finns tillgängligt för dig som vill finnansiera din utbildning. 

Kontakta mig via mail för vidare information - Info@studiokrona.com 

Är du redo för en ny utmaning?